Tarptautinio projekto „United We Stand” stovykla

2023 m. rugpjūčio 21-25 dienomis Plungės r. Baltučių sodyboje vyko tarptautinio projekto „United We Stand” stovykla, kurią organizavo asociacija „Karjeros kodas“ kartu su partneriais Vokietijos ambasada Lietuvoje, asociacija „Plungės skautai“, ukrainiečių integracijos centru MALVA ir Ukrainos jaunimo organizacija „Plast-National Scout organisation“.

Džiaugiamės kad šioje stovykloje dalyvavo ir Šiaulių Dainų progimnazijos mokiniai: Viltė Jakubėnaitė, Andrėja Diatlova, Dovydas Nevulis, Kajus Vasiliauskas, Kajus Avižienis, Ugnius Urbonas.

Projekto tikslas – stiprinti 14 -18 metų mokinių pilietinę savimonę, atsparumą bei tarpkultūrinę kompetenciją skatinant juos būti atsakingais ir sąmoningais savo bendruomenės nariais, savo šalies bei globaliais piliečiais.

Šioje stovykloje jaunimas ne tik gilino bendravimo įgūdžius, bet ir mokėsi vieni iš kitų įvairiausių dalykų. Buvo visko nuo linksmybių iki liūdnų dainų prie laužo. Iš šios stovyklos mokiniai išsivežė daug naujų patirčių ir visą būrį naujų draugų su kuriais draugystė tęsiasi ir po stovyklos.

Dėkojame istorijos mokytojui, DoFe žygių vadovui Sergejui Staponkui už pilietiškumą, iniciatyvumą ir mokinių įtraukti.

 

Nuotraukos:
Stovyklos dalyviai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas