ErasmusTarptautiniai Erasmus+ projekto mokymai „The Group First! Practical Exercises for Collaboration and Team-Building“

 

Šiaulių Dainų progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė, pradinio ugdymo skyriaus vedėja Daiva Stonė, pagrindinio ugdymo ir pagalbos mokiniui skyriaus vedėja Laima Zeringienė, gamta ir žmogus bei robotikos mokytoja Kristina Juodeikienė 2024 m. liepos 8-13 dienomis mokymuose ,, The Group First! Practical Exercises for Collaboration and Team-Building" turėjo galimybę teorines žinias išbandyti kūrybinėse, grupinėse veiklose kartu su Prancūzijos, Slovakijos, Sicilijos mokyklų atstovais.

Erasmus+ mokymai vyko Sicilijoje, Trapani mieste, juos organizavo Europass Teacher Academy, lektorius Sandy King.

Šių tarptautinių mokymų metu dalyviai išbandė įvairius aktyvius mokymo metodus, gilino komandos formavimo įgūdžius. Visos veiklos buvo skirtos gerosios patirties sklaidai, dalijimuisi asmeninėmis idėjomis ir patirtimi.  

Dalyviai buvo skatinami atrasti veiklas, kurios labiausiai tinka formaliame ir neformaliame ugdymo procese.

Tarptautiniai mokymai ugdė asmenybės  ūgtį, skatino saviraišką ir savimonę, mokė, kaip svarbu gerbti taisykles bendruomenėje, skatino socialinius ir tarpkultūrinius bendruomenės narių mainus.

Šie tarptautiniai mokymai - puiki galimybė tobulinti kompetencijas, kurios būtinos ugdymo įstaigoje kuriant socialiai ir emociškai saugią aplinką. Tai galimybė susipažinti su kitų šalių pedagogais ir unikalia Sicilijos kultūra.

 

Nuotraukos:
Projekto komanda

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas