Vaikų ir jaunimo meno festivalis “Alfa karta x 6“. Respublikinė vaikų ir jaunimo fotografijų paroda „Aš kitas Aš“ Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijos Molio galerijoje (Tilžės g.137). 2023 10 27 – 2023 12 22

  • Paskelbta: 2023-12-14
  • Kategorija: Renginiai

2023 m. spalio 27 d. – gruodžio  22 d. Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijoje (Tilžės g.137). eksponuojama vaikų ir jaunimo fotografijų paroda „Aš kitas Aš“ yra Vaikų ir jaunimo meno festivalio “Alfa karta x 6“ dalis. Parodoje dalyvauja daugiau negu 100 mokinių iš Žeimelio, Baisogalos, Kauno, Radviliškio, Šiaulių, Ukmergės ir Vilniaus. Paroda yra kilnojamojo pobūdžio, ji bus eksponuojama daugelyje regiono vietovių.

Menininkų foto darbuose atsispindi kūrybiškai per objektyvą perteiktos jaunimo mintys apie save ir savo aplinką. Jos atliepia parodos uždavinius: stiprinti vietos jaunosios kartos kultūrinį-meninį bendruomeniškumo identitetą, suteikti galimybę vaikų ir jaunimo meninei saviraiškai, kūrybiškumui, populiarinti vaikų ir jaunimo fotografiją, plėsti bendradarbiavimą su kitomis Lietuvos regionų bendruomenėmis, dalinantis kūrybinių raiškų įvairove, inovatyviomis tendencijomis.

Vaikų ir jaunimo meno festivalis „Alfa karta x 6“ finansuojamas Lietuvos kultūros tarybos, Šiaulių Dainų progimnazijos, VšĮ „Šermukšnio kekė“, BD Furniture, UAB „Edgema“, Ekholdt montasje. Projekto partneriai: Pakruojo Žeimelio bendruomenės centras, Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centras, Šeduvos kultūros ir amatų centras, Radviliškio miesto kultūros centras, Alksniupių kultūros centras, Šiaulių Juliaus Janonio gimnazija.

Autorius:
Marytė Ruzgytė

Nuotraukos:
Marytė Ruzgytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas