Eglutės įžiebimo šventėje muzikinis pasakojimas ,,Pasiklydusios pasakos"

  • Paskelbta: 2023-12-11
  • Kategorija: Renginiai

2023 m. gruodžio 5 dienos rytą Šiaulių Dainų progimnazijoje įžiebta Kalėdų eglutė. Į šią šventę buvo pakviesti mažieji priešmokyklinukai bei 1 klasių mokiniai. Susirinkusieji į aktų salę stebėjo muzikinį pasakojimą „Pasiklydusios pasakos“, kur pagrindinius vaidmenis atliko 4c klasės mokiniai. Šį spektaklį mokiniai ruošė su teatro mokytoja Laura Pikeliene. Žiūrovų akis džiugino šokio studijos „Kosmėja“ (vadovė Diana Maciuvienė) mažosios šokėjos. Šventiškas dainas dovanojo ,,Pop sing'', (vadovė Stanislava Rusevičienė), ,,Vivo" (vadovė Ingrida Jonavičienė), ,,Capriccio" bei 2c klasės (vadovė Simona Spranaitytė) kolektyvų mokiniai. 

Renginio pabaigoje progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė džiaugėsi, kad mokiniai geba ne tik puikiai pasirodyti scenoje, bet ir yra šaunūs renginio žiūrovai. Smagu, kad mokykloje yra kuriamas aukštas scenos meno lygis, kur save atrasti gali šokantys, dainuojantys ir vaidinantys mokiniai. 

Vėliau visi renginio dalyviai patraukė link progimnazijos eglutės. Pasitinkant gražiausias metų šventes progimnazijos direktorė su visais dalyviais įžiebė šventiškai padabintą Kalėdų eglutę. Džiugu, kad eglutė puošta mokinių rankų darbo žaisliukais. Dėkojame technologijų mokytojoms Sandrai Motuzaitei Jurienei, Gitanai Petronaitienei bei anglų mokytojai Sandrai Bartkuvienei už kuriamas kalėdines dekoracijas.

Autorius:
Laura Pikelienė

Nuotraukos:
Laura Pikelienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas