Projektinis susitikimas Atėnuose, Graikijoje

Šiaulių Dainų progimnazijos mokiniai Viltė Alubickytė, Danielė Blekaitytė, Kristina Kaupaitė, Dominykas Kviklys, Aurimas Mažeika bei mokytojos Gitana Petronaitienė ir Sandra Motuzaitė Jurienė dalyvavo Erasmus + mokyklų mainų partnerysčių projekto “From Mythos to Logos” susitikime Graikijoje, Atėnuose.

Vizito metu vyko įvairios veiklos, susijusios su projekto tikslai - mokiniai nagrinėjo mitus, susijusius su dangaus kūnų atsiradimu, karpė, piešė, muzikavo, kūrė. Mokiniai ir mokytojai dalyvavo edukacijoje Atėnų planetariume. Išrinktas bendras projekto logotipas. Buvo įdomu susipažinti su Graikijos kultūra, papročiais, istorija, mitais. Po kelionės, bendraujant su mokiniais, išaiškėjo, kad įdomiausia buvo pamatyti graikų gyvenimą iš arti bei bendrauti su įvairių tautybių žmonėmis: graikais, italais, turkais, lenkais, portugalais.

Grįžome pilni įspūdžių, gražių idėjų, tikėjimo savo jėgomis.

Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai pagal Erasmus+

KA2 Programą. Straipsnis atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame esančios informacijos pateikimą ir naudojimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas