Verslumo ir ugdymo karjerai diena „Pasimatuok profesiją“ 5–8 klasių mokiniams

Ankstyvo pavasario kovo 21 dieną 5-8 klasių mokiniai pasitiko verslumo ir ugdymo karjerai diena „Pasimatuok profesiją“ bei Dainų progimnazijos alumni sveikinimais, Šiaulių miesto mero patarėjo Justino Švėgždos linkėjimais asmeniniam tobulėjimui.

Mokyklos direktorė Asta Vaičiūnienė, atsakingai įvertinusi netradicinės ugdymo dienos programą, džiaugėsi socialinių partnerių bendryste ir pagarbiai dėkojo profesinio veiklinimo teikėjams už socialinį pilietiškumą. Savo duris mokinių profesiniam veiklinimui atvėrė Šiaulių miesto savivaldybė, VU Šiaulių akademija, Šiaulių priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, Priešgaisrinė tarnyba, Šiaulių krepšinio akademija „Saulė“, regbio klubas „Vairas“, Krašto apsaugos prisikėlimo apygardos 6-oji rinktinė, specialiojo ugdymo centras „Spindulys“, UAB „ROL Lietuva“, UAB „Laurema“, UAB „Venta LT“, UAB „Baltik vairas“, baldų gamybos įmonė „VILMERS“ ir UAB „Taurės“.

Mokiniai, lankydamiesi Šiaulių miesto gamyklose, įmonėse, įstaigose, ne tik susipažino su įvairių profesijų ypatumais, realiai matė produkcijos gamybos procesus, dalyvavo patyriminėse veiklose, bet ir suvokė, kad būtina stropiai mokytis ir siekti užsibrėžtų tikslų. Pažintinė diena baigėsi smagia ir interaktyvia refleksija, kurioje mokiniai atskleidė savo įspūdžius bei potyrius.

8b Baltik vaire

Autorius:
Organizacinis komitetas

Nuotraukos:
Organizacinis komitetas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas