Dainiečiai dalyvavo nuotoliniame seminare „Darbo paieškos strategija“

Kovo 16 d. Dainų progimnazijos bendruomenė dalyvavo nuotoliniame seminare „Darbo paieškos strategija“ su www.cvonline.lt marketingo vadove Rita Karavaitiene, kuri atskleidė sėkmingų darbo paieškų paslaptis!

Abejojate, ar šiuo metu verta ieškoti naujo ir galimai geresnio darbo? Svarstote, kas ir kokių darbuotojų ieško? Klausinėjate, kur galite rasti jums tinkamiausių darbo pasiūlymų? Neturite patirties ir nežinote, kaip prisistatyti darbdaviui? Ieškote darbo, tik kol kas nesiseka? Išsiuntėte dešimtis CV, bet nesulaukėte jokio atsako? Į šiuos ir daugybę kitų aktualių darbo paieškos klausimų atsakė prelegentė Rita Karavaitienė, puikiai išmananti šių dienų darbo rinkos poreikius ir tendencijas. Seminaro metu buvo apžvelgiama darbo rinkos situacija, darbo paieškos būdai ir priemonės, kokie darbuotojai yra paklausiausi. Antroje seminaro dalyje buvo aptarti aktualūs CV ir motyvacinio laiško rašymo klausimai: kokia turi būti CV struktūra, ką reikia ir ko nebūtina įtraukti, kaip parašyti gerą motyvacinį laišką.

Jei nespėjote prisijungti, kviečiame susipažinti su pateikta medžiaga žemiau esančiose skaidrėse. Dėkojame Šiaulių valstybinei kolegijai ir www.cvonline.lt marketingo vadovei Ritai Karavaitienei už vertingą renginį.

 

Autorius:
Elmyra Damonskienė

Nuotraukos:
Elmyra Damonskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas