RESPUBLIKINIO MOKINIŲ PLAKATŲ KONKURSO „AŠ UŽ ŠVARŲ VANDENĮ!“ I ETAPO NUGALĖTOJOS

  • Paskelbė : Kristina Juodeikienė
  • Paskelbta: 2024-04-25
  • Kategorija: Didžiuojamės

2024 metų balandžio mėnesį Lietuvos vandens tiekėjų asociacija, Lietuvos neformaliojo švietimo agentūra, UAB „Šiaulių vandenys“ ir Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Švietimo skyrius pakvietė mokinius dalyvauti plakatų konkurse „AŠ UŽ ŠVARŲ VANDENĮ!“.

Konkurso tikslas – paskatinti mokinius kūrybiškai pažvelgti į aplinkosaugines problemas, skatinti tvaresnį požiūrį į vandens naudojimą bei suteikti galimybę išreikšti savo požiūrį į vandens saugą ir taršos prevenciją, ugdyti vertybines nuostatas ir kūrybinius gebėjimus. Konkursas vykdomas dviem etapais.

Šiaulių Dainų progimnazijos pradinių klasių moksleiviai aktyviai dalyvavo konkurse. Kūrė plakatus, kurie kūrybiškai atspindėtų aplinkosaugos problemas, susijusias su vandens vartojimu, meninėmis priemonėmis išsakė savo nuomonę apie vandens tausojimo ir jo išsaugojimo svarbą. Darbus vertino kompetentinga komisija, kuri išrinko nugalėtojus dviejose amžiaus grupėse.

Džiugu, kad konkurso I etape puikiai pasirodė 4c klasės mokinės Deimantė Šukytė ir Viltė Steponaitytė. Deimantė užėmė I vietą, Viltė – II vietą. Mokines konkursui paruošė mokytoja Lina Mateikienė.

Balandžio 25 dieną UAB ,,Šiaulių vandenys“ administracijos salėje vyko konkurso nugalėtojų apdovanojimai. Konkurso nugalėtojos ir mokytoja apdovanotos diplomais, organizatorių ir rėmėjų dovanomis.

Deimantės Šukytės darbas atrinktas dalyvauti II etape- šalies konkurse.

Džiaugiamės puikiais pasiekimais ir linkime sėkmės kitame etape.

Nuotraukos:
Lina Mateikienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas