Mūsų MMB „XIBIS.ART“ pristatė pranešimą Respublikinėje 7-8 kl. mokinių, mokytojų, ugdymo karjerai specialistų konferencijoje „Drąsiais žingsniais karjeros link II“

Mokyklos mokinių verslo kompanijos MMB „XIBIS.ART“ marketingo vadovė Viltė Paplauskaitė ir viceprezidentė Augustė Poškaitė balandžio 12 dieną dalyvavo Juventos progimnazijos organizuotoje Respublikinėje 7-8 kl. mokinių, mokytojų, ugdymo karjerai specialistų konferencijoje „Drąsiais žingsniais karjeros link II“ ir pirmojoje dalyje pristatė pranešimą, reklamuojant (platinimo kanalas) savo gaminius, „Asmenybės vertybinė transformacija dalyvaujant pasauliniame Junior Achievement verslumo tinkle“ (kuratorė Elmyra Damonskienė), akcentuodamos savo verslumo veiklas ir sustiprėjusias kiekvieno MMB „Xibis.Art“ nario karjeros kompetencijas:

*Komunikacinius gebėjimus lietuvių ir anglų kalba,

*Atsparumą veikti neužtikrintumo sąlygomis,

*Kritinį analitinį, marketinginį mąstymą,

*Kūrybiškumą ir meilę gamtai,

*Diplomatinius gebėjimus,

*Finansinį raštingumą,

*Pasitikėjimą savimi,

*Bendradarbiavimą,

*Emocijų valdymą…

Antrojoje konferencijos dalyje mūsų prelegentės dalyvavo savęs pažinimo dirbtuvėse „Trys žingsniai į sėkmę: praktiniai patarimai, kaip tapti sekmingesniu ir tai suvokti“, kurias vedė LCC moksleivių akademijos koordinatorius ir dėstytojas Emilijus Gricius, vėliau išklausė patarimų „Tikslų kėlimas ir laiko planavimas“, kuriuos pristatė UAB „Kalba.lt“ karjeros centro vadovė Renata Škimelienė.

Džiaugiamės, kad mūsų mokyklos mokiniai augdami stiprina savo kompetencijas ir drąsiai žengia karjeros keliu. Pagarbiai dėkojame Juventos progimnazijai už vertingas veiklas.

Autorius:
Elmyra Damonskienė

Nuotraukos:
Elmyra Damonskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas