MMB „XIBIS.ART“ Panevėžio regioninėje eXpo 2024 pripažinta Europietiškiausia mokomąja mokinių bendrove (Europos komisija)

Balandžio 18 dieną MMB „XIBIS.ART“ pasidalino į dvi grupes: prezidentė Akvilė Vaičiulytė, viceprezidentės Haidė Petkauskaitė, Goda Glebaitė ir savanorė Miglė Vyšniauskaitė vyko į Panevėžio regioninę eXpo 2024, o viceprezidentės Viltė Paplauskaitė ir Augustė Poškaitė vyko į Respublikinę 7-8 kl. mokinių, mokytojų, ugdymo karjerai specialistų konferenciją „Drąsiais žingsniais karjeros link II“, kurioje pristatė MMB „XIBIS.ART“ verslo idėją ir gaminius.

Panevėžio regioninėje eXpo 2024 mūsų MMB „XIBIS.ART“ Europos komisija pripažino Europietiškiausia mokomąja mokinių bendrove, žavėjosi menininkės Akvilės Vaičiulytės darbais, pirko smuiko virtuozės Haidės Petkauskaitės  Gintarinį muilą su inkliuzais bei mielas atvirutes su sėklytėmis sodinukams. Didžiuojamės, kad mūsų komanda efektingai įveikė įmonės pristatymo anglų kalba iššūkį, dėkojame anglų kalbos mokytojams už taiklų anglų kalbos „džiazą“. Ačiū Dainų progimnazijos bendruomenei už palaikymą.

Autorius:
Karjeros specialistė Elmyra Damonskienė

Nuotraukos:
Elmyra Damonskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas