7c klasės mokinės – nuotolinės respublikinės lietuvių kalbos ir istorijos 5–8 klasių mokinių konferencijos „Ko negalima pamiršti?“ dalyvės

Kovo 24 d. 7c klasės mokinės Elinga Ainaitė ir Urtė Gudonytė dalyvavo nuotolinėje respublikinėje lietuvių kalbos ir istorijos 5–8 klasių mokinių konferencijoje „Ko negalima pamiršti?“, kurioje šalies mokiniai atskleidė pilietinę ir istorinę savimonę, argumentuotai vertino Lietuvos istorinius įvykius, dalijosi tiriamosios veiklos atradimais, lavino viešojo kalbėjimo įgūdžius.

Elinga ir Urtė paruošė bei pristatė pranešimą „Baltijos kelias – tautų vienybės simbolis“, jame įtaigiai pritaikė žinias, įgytas per literatūros ir istorijos pamokas. Merginų pranešimo įdomioji dalis – interviu su anglų kalbos mokytojomis A. Ramanauskiene ir K. Bliūdžiuviene. 1989 m. rugpjūčio 23 d. mokytojos dalyvavo Baltijos kelyje ir nuoširdžiai pasidalijo savo prisiminimais, patirtais įspūdžiais.

Mokinėms pasiruošti konferencijai padėjo, konsultavo istorijos mokytoja metodininkė Ramūnė Gedminienė bei lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė Akvilė Pigulevičienė.

Autorius:
Akvilė Pigulevičienė, Ramūnė Gedminienė

Nuotraukos:
Akvilė Pigulevičienė, Ramūnė Gedminienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas