Intelektualus komandinis žaidimas-konkursas ,,Mes – lyderiai”

2023 m. kovo 14 d. Šiaulių Dainų progimnazijos ketvirtų klasių komanda „Dainiečiai“ nuotoliniu būdu (Zoom platformoje) dalyvavo respublikiniame bendrojo ugdymo įstaigų pradinių (3- 4) klasių mokinių intelektualiame komandiniame žaidime-konkurse ,,Mes – lyderiai“, kurį organizavo Raseinių Šaltinio progimnazija ir Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba. Konkurso tikslas - skatinti vaikų lyderystę, komandinį bendradarbiavimą, gebėjimą reikšti savo idėjas, kritiškai mąstyti, ugdyti atsakingą ir demokratiškai mąstantį pilietį.

Konkurso metu dainiečiai rungėsi net tarp 47 komandų. Konkurso klausimai buvo sudaryti iš 6-ių sričių: Lietuvos istorija (praeitis ir dabartis), Lietuvos gamta, Lietuvos vaizdai, etnokultūra, Lietuvos įžymūs žmonės ir bendrieji klausimai. Sukaupę visą savo išmonę ir puikiai atsakę į pateiktus klausimus, ketvirtokų komanda ,,Dainiečiai“ – Titas Jokubauskas (4a kl.), Simas Januševičius (4c kl.),Vytautė Šulcaitė (4d kl.) ir Ema Baltūsytė (4e kl.) iškovojo II vietą.

Džiaugiamės ir didžiuojamės šaunia ketvirtokų komanda!

Konkursui mokinius ruošė pradinio ugdymo mokytojos Birutė Kasparienė, Neringa Vėlienė, Rasa Viliuvienė ir Rasa Lideikienė.

 

Autorius:
Neringa Vėlienė

Nuotraukos:
Neringa Vėlienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas