Penktokų krikštynos

  • Paskelbta: 2024-10-18
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 10 d. aštuntokų piratų įgula po pamokų pakvietė visus penktokus į krikštynas, į lobių paieškos ekspediciją. Vedėjų ir laivo kapitonų vaidmenys buvo patikėti 8a klasės mokiniui Liutaurui ir 8b klasės mokinei Kamilijai. Aštuntokai trumpai pristatė užduotis, įteikė žemėlapius, ir penktokai leidosi į piratų lobio paieškas.

Dalyvių laukė keturios užduočių stotelės: “Atsargų papildymas”, “Patrankų mūšis”, “Laivo kapitono žurnalas” ir “Išsilaisvinimas”, kuriose jie turėjo pademonstruoti savo kūrybiškumą, vikrumą, drasą ir bendrystę.

Renginio pabaigoje šiek tiek pavargę, tačiau laimingi mokiniai buvo pakviesti įvykdyti paskutinę užduotį “Išgelbėk draugą”, kuri pareikalavo visų sutelktumo ir komandinio darbo. Piratišką nuotykį vainikavo iškilminga penktokų priesaika, po kurios  jiems buvo pranešta, jog nuo šiol jie save gali drąsiai vadinti tikrais penktokais ir Dainų progimnazijos 5-8 klasių mokinių bendruomenės dalimi! Vedėjai pasveikino penktokus bei įteikė krikšto pažymėjimus ir saldžius piratiškus lobius.

Dėkojame penktokams, kurie nepabūgo dalyvauti krikštynose, penktokų klasės vadovėms, kurios drąsino ir palaikė savo auklėtinius, aštuntokams, kuriems nestigo geros nuotaikos, išradingumo ir entuziazmo.

Tikimės, kad naujieji Dainų progimnazijos vandenyno piratai garsins mūsų mokyklą tik gerais darbais!

Autorius:
Sandra Bartkuvienė

Nuotraukos:
Lina Pčelincevaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas