Aštuntokų paskutinio skambučio šventė

  • Paskelbta: 2024-06-25
  • Kategorija: Renginiai

2024 m. birželio 19 dieną Dainų progimnazijoje vyko aštuntų klasių mokinių paskutinio skambučio šventė. Puiki diena, šypsenos, gėlės ir malonus jaudulys, sveikinimo žodžiai, jausmingos ir nuoširdžios tėvų padėkos progimnazijos mokytojams, mintys apie progimnazijoje praleistus metus. Visa tai lydėjo aktų salėje vykusias aštuntokų išleistuves.

Progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė džiaugėsi mokinių pasiekimais. Mokiniams buvo įteiktos padėkos už aukštus mokymosi pasiekimus, socialinę atsakomybę, aktyvų dalyvavimą progimnazijos gyvenime bei nominacijos. Tėveliams įteiktos padėkos už aktyvų dalyvavimą klasių bendruomenių veikloje.

Šventę vainikavo aštuntokų atsisveikinimo valsas ir daina. Ne viena ašara skruostais nubėgo ne tik mokiniams, tėveliams, bet ir mokytojams. Jautri atsisveikinimo su mokykla akimirka.

Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šio renginio organizavimo – pučiamųjų instrumentų orkestrui brass band „Dainai“ ir vadovui Anatolijui Kavaliauskiui; muzikos grupės „Capriccio“ solistėms Viltei, Deiminai ir vadovei Simonai Spranaitytei; muzikos mokytojai Ingridai Jonavičienei; šokių mokytojui Evaldui Račkauskui; technologijų mokytojoms Gitanai Petronaitienei ir Sandrai Motuzaitei Jurienei; dailės mokytojai Marytei Ruzgytei; fotografei Linai Pčelincevaitei; septintų klasių vadovėms; renginio scenarijaus autorei ir režisierei, neformaliojo švietimo organizatorei, Laurai Pikelienei; renginio vedėjams Faustinai ir Liutaurui; garso operatoriui Dovydui.

Gražios vasaros, daug įspūdžių ir sėkmingo skrydžio!

Autorius:
Laura Pikelienė

Nuotraukos:
Lina Pčelincevaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas