5–7 klasių mokiniai šventiškai užbaigė mokslo metus

  • Paskelbta: 2024-06-25
  • Kategorija: Renginiai

2024 m. birželio 19 dieną Dainų progimnazijos aktų salėje vyko 5–7 klasių mokinių mokslo metų užbaigimo šventė. Malonu, kad tarp dalyvių buvo ne tik mokiniai, mokytojai, bet ir gausus būrys tėvelių.

Progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė džiaugėsi puikiais 2023–2024 mokslo metų pasiekimais. Mokiniams buvo įteiktos padėkos už aukštus mokymosi pasiekimus, socialinę atsakomybę, aktyvų dalyvavimą progimnazijos gyvenime bei nominacijos. Tėveliams įteiktos padėkos už aktyvų dalyvavimą klasių bendruomenių veikloje. Direktorė pagarsino 7a klasę, kuri antrą pusmetį pasiekė didžiausią mokymosi pažangą. Rugsėjo mėnesį šiai klasei bus įteiktas aktyvių tėvų ir Šiaulių Rotary klubo įsteigtas prizas – 200 eurų. Direktorė visiems linkėjo pailsėti per vasarą ir rudenį sugrįžti į mokyklą su įkvėpimu naujiems tikslams įgyvendinti.

Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo – muzikos grupės „Capriccio“ solistėms Viltei ir Deiminai bei vadovei Simonai Spranaitytei; technologijų mokytojoms Gitanai Petronaitienei ir Sandrai Motuzaitei Jurienei; renginio scenarijaus autorei ir režisierei, neformaliojo švietimo organizatorei Laurai Pikelienei; fotografei Linai Pčelincevaitei; renginio vedėjams Faustinai ir Liutaurui; garso operatoriui Dovydui.

Gražios vasaros, daug įspūdžių ir staigmenų!

Autorius:
Laura Pikelienė

Nuotraukos:
Lina Pčelincevaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas