Šiuolaikinio šokio studijos "Kosmėja" koncertas "Bėgantis laikas"

  • Paskelbta: 2024-05-24
  • Kategorija: Renginiai

..."Bėgantis laikas"... 

Diena po dienos, savaitė po savaitės, mėnesis po mėnesio, šokis po šokio...
Ir pagaliau sceną išvydo ilgai lauktas šiuolaikinio šokio studijos "Kosmėja" koncertas "Bėgantis laikas". 

Sutiksėjo sekundės, sužibėjo akimirkos, blykstelėjo scenos žibintai ir uždanga atsivėrė... 

Šokiai tarsi pavasario gėlės pražydo nuostabiausiomis spalvomis, o šokėjos atsiskleidė visu savo nepakartojamu gražumu. Visos jų jėgos, emocijos bei judesiai, alsuojantys elegancija ir jausmingumu, buvo sudėti į pasirodymą. Kiekviena šokėja, užvaldyta neapsakomos meilės ir aistros šokiui, sužibo tarsi žvaigždė nakties danguje, perteikdama žiūrovams savo spindesį. Net ryškiausios šviesos nublanko prieš nuoširdumu spindinčias jų šypsenas, kurios užpildė sceną šiluma ir šviesa. 

Tą vakarą šokėjos atidavė dalelę savęs ir savo sielos.
Kai kurioms šis koncertas buvo pirmasis, o kai kurioms - paskutinis, tačiau visoms jis buvo be galo svarbus ir kiekvienos šokėjos širdyje paliko gilų pėdsaką. 

Kelias šio širdžiai mielo stebuklo link buvo  grįstas sunkiu, alinančiu darbu, džiaugsmu, ašaromis, juoku, bet svarbiausia - begaline meile ir atsidavimu šokiui. Bet šis stebuklas nebūtų įvykęs be vieno svarbiausio žmogaus - mūsų mylimiausios vadovės Dianos Maciuvienės. Jos nepaprastas talentas bei vaizduotė įkūnijo kiekvieną šokį, Jos atsidavimas ir rūpestis įkvėpė ir subrandino kiekvieną šokėją. Būtent Ji pavertė šį pasirodymą magišku. 

"Kosmėja" - tai viena didžiulė šeima, Vadovė - mūsų mama. Ir visos šokėjos be galo džiaugiasi galėdamas būti šios šeimos dalimi❤️. 

Autorius:
Buvusi progimnazijos mokinė, šokėja Paula Caltabellotta

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas