Dainiečių bendruomenė pramogavo iškyloje „Negrįžk alkanas“

  • Paskelbta: 2024-05-31
  • Kategorija: Renginiai

2024 m. gegužės 24 dienos popietę praūžė Šiaulių Dainų progimnazijos tėvų aktyvo organizuota iškyla „Negrįžk alkanas“. Į renginį susirinko gausus mokinių, jų tėvelių bei pedagogų būrys. Bendruomenę pasveikino ir kartu vienas kito draugija pasidžiaugti pakvietė progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė.

Dainų parke kelioms valandoms įsikūrę iškylautojai, nuo priešmokyklinio ugdymo iki aštuntų klasių, įsirengė poilsio, pramogų bei maisto gaminimo vietas. Muzika ir linksmybėmis gerą nuotaiką kėlė muzikos mokytoja Simona Spranaitytė, mokinių tarybos nariai, kviesdami bendruomenės narius ne tik dainuoti, bet ir šokti.

Iškylautojai netruko imtis maisto ruošos: parke pakvipo keptų patiekalų aromatai, buvo veriami vaisių iešmeliai, tepami sumuštiniai, vaišinamasi iš namų atsineštais užkandžiais, skanaujami kepyklėse skrudinti saldėsiai. Patirtimi, įspūdžiais, naujienomis bei gera nuotaika vieni su kitais dalijosi ne tik mokinių tėvai, bet ir pedagogai.

Progimnazijos mokiniai pasistengė išsiskirti iš didžiulio bendruomenės būrio savo klasės atributika: spalvingomis kepurėlėmis, marškinėliais ar vienoda spalvine gama. Estafetėse mokiniai galėjo išbandyti savo vikrumą, mokyklos žaidimų priemonės tobulino taiklumą, vyresnieji mokiniai išsitraukė badmintono raketes ir kamuolius. Lauko žaidimų bei žaidžiančiųjų buvo gausu visose parko erdvėse. Žaidimais, dainomis, šokiais bei pokalbiais praturtintos popietės nesugadino net lietus. Aktyvus, linksmas, skanus ir sotus Dainų progimnazijos bendruomenės laisvalaikis netruko prabėgti palikdamas gerus įspūdžius ir norą tokią iškylą pakartoti.

Tėvų aktyvas

Autorius:
l

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas