Dainų progimnazijos bendruomenė minėjo mokyklos 46-rių metų gimtadienį

  • Paskelbta: 2023-11-03
  • Kategorija: Renginiai

2023 m. spalio 23–27 dienomis Šiaulių Dainų progimnazijoje vyko 46-ojo mokyklos gimtadienio šventinė savaitė. Visa bendruomenė saviraiškiai dalyvavo organizuojamose veiklose, kuriose netrūko teigiamų mokinių ir mokytojų emocijų, kūrybiškumą ir bendruomeniškumą skatinančių veiklų.

Gimtadienio savaitė prasidėjo ankstyvą pirmadienio rytą mokinius ir pedagogus pasitinkant su nuotaikingai atliekamomis pradinukų dainomis. Mokinių tarybos nariai vaišino visus dainiečius saldainiais bei linkėjo gražios gimtadienio savaitės. Šiaulių miesto simbolis Saulė apsilankė tą rytą mokykloje ir teikė kiekvienam mokiniui džiaugsmą ir šilumą.

Visą savaitę vyko aktyvios pertraukos, kurių metu mokiniai ne tik šoko, dainavo, bet ir dalyvavo šventinėje loterijoje, kūrė video sveikinimus, vedė radijo laidą. Mokiniai kūrybiškai puošė savo klases bei dalyvavo šventinėse klasių valandėlėse. Vyresniems mokyklos mokiniams buvo organizuota šventinė diskoteka. Mažieji žiūrėjo spektaklį „Mergaitės Doli atostogos kaime“.

Penktadienį į mokyklą dainiečiai sugūžėjo vilkėdami progimnazijos spalvomis – balta, geltona, mėlyna. Šios spalvos atsispindi mokyklos simbolikoje. Šiaulių Dainų progimnazijos šventinė savaitė prabėgo kaip viena akimirka, palikdama prisiminimus, mokinių ir mokytojų džiaugsmą, muzikos skambesį, puošnias klases ir skanius obuolių pyragus.

Progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė PUG, 1–8 klasių kolektyvams įteikė padėkas ir saldžias dovanėles už bendruomeniškumą, progimnazijos tradicijų puoselėjimą, saviraiškų dalyvavimą šventinės savaitės veiklose.

Nuoširdžiai dėkojame visiems bendruomenės nariams prisidėjusiems prie mokyklos gimtadienio savaitės šventinių veiklų organizavimo.

Autorius:
Laura Pikelienė

Nuotraukos:
Lina Pčelincevaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas