Dainiečių pergalė Šiaulių regioninėje eXpo 2023

Balandžio 21 dieną 39 jaunosios bendrovės iš 17-os skirtingų Lietuvos mokyklų atvyko į Šiaulių prekybos centrą „Tilžė“ pristatyti savo verslo idėjų, susipažinti su išmaniaisiais ir daugiaženkliais komisijų nariais (VUŠA ekonomikos profesoriais, docentais, Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų vadovais, verslo lyderiais ir t.t.), parduoti savo produkcijos/paslaugos Šiaulių regioninėje eXpo 2023.

Mus atstovavo dvi Šiaulių Dainų progimnazijos jaunosios mokinių bendrovės MMB „AUSTĖ“ ir MMB „TURBO_VIP“: pristatė Lietuvos Junior Ahievement „acceleratorx“ programos metu sukurtus produktus bei paslaugas.

Renginiui prasidėjus Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos Regionų plėtros instituto profesorė Diana Cibulskienė pakvietė mūsų MMB „TURBO_VIP“ atlikti energizuojančios V. Kernagio dainos „Kalifornija“, idant parodos dalyviams ir jauniesiems verslininkams „nuimti įtampą ir pakelti ūpą“. Lūkestis buvo įvykdytas: arčiau atlikėjų esantys atstovai džiugiai lingavo į taktą. Gaila, kad dėl didelio užimtumo MMB „TURBO_VIP“ nariai išvyko anksčiau ir nespėjo savo veiklos pristatyti visiems komisijos nariams, o jų buvo labai daug.

Didelio dėmesio Šiaulių regioninėje eXpo 2023 susilaukė MMB „AUSTĖ“ veikla ir pats produktas, kuris tvariai sprendžia žmogaus sveikatos ir ydingų įpročių cheminiams saldėsiams problemas. MMB „AUSTĖ“, sukdama ir gamindama laimės eliksyrą - spalvotą uogų medų, praturtintą aukščiausios koncentracijos liofilizuotomis įvairių rūšių ekologiškomis uogomis, citrina, imbieru, mėta, siekia stiprinti kiekvieno žmogaus imunitetą, širdį, sumažinti stresą, pakelti nuotaiką, paspartinti medžiagų apykaitą, suteikti naujų jėgų ir praturtinti organizmą vitaminais bei mikroelementais po žvarbios žiemos, sumažinti „galvos skausmą“ dėl spalvotų dovanų-staigmenų paieškos šventėms, lauktuvėms, vizitams. Džiaugiamės, kad MMB „AUSTĖ“ veikla buvo įvertinta aukščiausiu balu: pelnyta garbinga I – oji vietą 5-8 klasių kategorijoje, atskiru diplomu pripažinta „Didžiausią įdirbį produkto/paslaugos vystymo procese“ generuojančią mokinių mokomąja bendrove.

Širdingai sveikiname MMB „AUSTĖ“ su pergale, pagarbiai dėkojame įmonės prezidentui Matui Špėgiui už atsakingą vadovavimą, gamybos priežiūrą ir įtaigų verslo idėjos pristatymą vertintojams, Mikui Pukėnui – marketingo viceprezidentui už taiklią pardavimų strategiją, efektyvų bendravimą su komisijos nariais, Nojui Čirvinskui –prekybos viceprezidentui už ženklius pardavimus, Elingai Vasiljevaitei – finansų viceprezidentei už išsamią finansų ataskaitą ir jos prezentaciją.

Mokiniai, dirbdami jaunojoje bendrovėje gali kurti, vystyti, valdyti verslą, priimti reikšmingus sprendimus ir užsidirbti. Taip įgyjamos žinios ir įgūdžiai, praversiantys kurti verslą ateityje, ugdyti lyderio savybes ir bendravimo įgūdžius, kūrybiškumą bei finansinį raštingumą.

Dėkojame Lietuvos Junior Achievement „acceleratorx“ programos puoselėtojams, Šiaulių regioninės eXpo 2023 organizatoriams - Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmams, kompetetingiems komisijos nariams, renginio vedėjams - Šiaulių techninės kūrybos centrui ir Dainų progimnazijos vadovams už sudarytas sąlygas, mūsų bendruomenei už tikėjimą ir palaikymą.

Informaciją parengė Karjeros centras

P.S. *Išskirtinis prizininkų medus Jūsų paslaugoms iki birželio 21 d. Sakoma, kad geriausia investicija į save. Užsisakykite energijos ir sveikatos FB platformoje MMB „AUSTĖ“ ar tel. nr.: +370 636 93797

*Jei norite smagaus ir prasmingo Gimtadienio su džiugiomis edukacijomis ir diskoteka, ypatingos klasės ar šeimos šventės be šventinių rūpesčių – kvieskite MMB „TURBO_VIP“ iki birželio 21 d. (galiojanti licencija). Užsisakykite pliūpsnį laimės ir derinkite vizitą individualiam šventės scenarijui tel. nr: +370 670 12017

Autorius:
Elmyra Damonskienė

Nuotraukos:
Elmyra Damonskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas