Vaikų ir jaunimo meninės kūrybos darbų konkurso ,,Kalėdų atvirukas Šiauliams“ laureatės

2022 metų lapkričio mėnesį Šiaulių kultūros centras organizavo vaikų ir jaunimo meninės kūrybos darbų konkursą „Kalėdų atvirukas Šiauliams“. Jame dalyvavo Šiaulių Dainų progimnazijos 3c ir 3d klasių moksleiviai, vadovaujami mokytojų L.Mateikienės ir R.Solovjovienės. Mokiniai kūrė proginius atvirukus žiemos šventės tematika.

Konkurso tikslas- įprasminant artėjančių žiemos švenčių laukimą pasidalyti patirtimi ir idėjomis ugdant vaikų ir jaunimo vaizduotę bei kūrybiškumą įvairiomis išraiškos priemonėmis vaizduojant stebuklingą, pasakišką ir mistišką Kalėdų laikotarpį.

Smagu, kad laureatėmis tapo dvi Šiaulių Dainų progimnazijos 3c klasės mokinės, kurias konkursui paruošė mokytoja Lina Mateikienė.

I vietą savo amžiaus grupėje laimėjo Saulė Liucija Kiudulaitė, III vietą- Gustė Valauskaitė.

Konkurso laureatės buvo pakviestos į Kalėdų eglės įžiebimo šventę ir apdovanotos padėkos raštais bei atminimo dovanėlėmis.

Vertinimo komisijos atrinkti darbai eksponuojami parodoje „Kalėdų atvirukas Šiauliams“, kuri vyksta Prisikėlimo aikštės apžvalgos aikštelės pastate ir skvere prie Šiaulių miesto savivaldybės.

Sveikiname nugalėtojas ir džiaugiamės puikiais pasiekimais

Autorius:
L. Mateikienė

Nuotraukos:
L. Mateikienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas