Bendradarbiavimo pamokos Vasario 16-ajai paminėti

Vasario 10 d. Šiaulių Dainų progimnazijos 2e, 4a ir 4b klasių mokiniai su mokytojomis Inga Petrukoniene, Birute Kaspariene ir Irena Kazymirkiene dalyvavo bendradarbiavimo pamokose, skirtose Vasario 16-ajai paminėti.

Šiaulių Dainų progimnazijos 2e klasės mokiniai ir mokytoja Inga Petrukonienė nuotolinėje pamokoje bendravo su Radviliškio Vaižganto progimnazijos antrokais ir jų mokytoja Inga Kasperavičiūte. 4a klasės mokiniai ir mokytoja Birutė Kasparienė nuotolinėje pamokoje susitiko su Jokūbavo A. Stulginskio mokyklos daugiafunkcinio centro 4 klasės mokiniais ir mokytoja Nida Vaitiekiene. 4b klasės mokiniai ir jų mokytoja Irena Kazymirkienė kartu su PUG bei jų mokytoja Juste Milašauskiene bendravo su Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijos 4b klasės mokiniais ir jų mokytoja Aušra Klevečkiene bei Alytaus Dzūkijos mokyklos 4a klasės mokiniais ir mokytoja Giedra Baliulevičiene.

Bendradarbiavimo pamokoje, skirtoje Vasario 16 - Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, mokiniai susipažino, pristatė parengtus pranešimus apie savo mokyklas, gimtuosius miestus, juose esančius muziejus, įdomius istorijos faktus. Kartu giedojo himną, atsakinėjo į viktorinos klausimus programoje Kahoot. Visi pasidžiaugėme, kad galime gyventi laisvoje, nepriklausomoje šalyje. Pamokos pabaigoje mokiniai rašė žodžius Lietuvai, kuriuos apibendrino su Mentimeter programėle. Pamoka suteikė daug teigiamų emocijų ir galimybę maloniai pabendrauti.

Nuoširdžiai dėkojame kolegėms bei jų mokiniams už bendravimą ir bendradarbiavimą. Buvo gera, įdomu ir labai prasminga.

Autorius:
Inga Petrukonienė, Birutė Kasparienė, Irena Kazymirkienė

Nuotraukos:
Inga Petrukonienė, Birutė Kasparienė, Irena Kazymirkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas