Jaunieji talentai Dainų progimnazijos scenoje

  • Paskelbta: 2024-01-29
  • Kategorija: Renginiai

2024 m. sausio 25 dieną Šiaulių Dainų progimnazijos aktų salėje vyko tradicinis 1–8 klasių mokinių talentų konkursas „Nustebink 2024“. Konkursas buvo organizuojamas dviem etapais. Pirmame etape galėjo dalyvauti visi norintieji mokiniai, o antrame etape pasirodė tik komisijos atrinkti dalyviai, kurie užsibrėžtai siekė nustebinti žiūrovus savo talentais bei originaliais pasirodymais. Scenoje savo gebėjimus demonstravo dainuojantys, šokantys, deklamuojantys, vaidinantys, grojantys įvairiais instrumentais mokiniai.

Renginį pradėjo Dainų progimnazijos mokinių tarybos nariai, kurių sukurta meninė improvizacija kūrybiškai pristatė šio renginio raktinį žodį – „nustebink“. Progimnazijos direktorė Asta Vaičiūnienė, sveikindama konkurso dalyvius, džiaugėsi aktyviu mokinių dalyvavimu progimnazijos gyvenime ir demonstruojamais jų talentais. Sveikintina, kad progimnazijoje kasdien auga scenos meno raiška ir žiūrovų kultūra. Džiugu, kad į konkursą susirinko ir tėveliai, kurie plojimais ir šypsenomis palaikė dalyvius.

Konkurso komisija, kurią sudarė Diana Maciuvienė (šokio studijos „Kosmėja“ vadovė), Anatolijus Kavaliauskis (pučiamųjų instrumentų orkestro brass band „Dainai“ vadovas), Stanislava Rusevičienė („En-den-du“ muzikos studijos vadovė), Viltė Jakubėnaitė (Lieporių gimnazijos gimnazistė, buvusi Dainų progimnazijos mokinių tarybos narė), pagarbiai ir atsakingai įvertino kiekvieną konkurso dalyvio pasirodymą ir džiaugėsi tokia dalyvių gausa ir atskleistais skirtingais talentais.

Iš viso finaliniame renginyje – 36 pasirodymai (1–4 klasių mokinių 26 pasirodymai ir 5–8 klasių 10 pasirodymų). Šiame renginyje buvo pastebėti ir įvertinti visi konkurse dalyvavę mokiniai skiriant jiems asmenines nominacijas ir dovanėles. Net pusė konkurso dalyvių buvo tituluoti „Metų talentais“.

Autorius:
Laura Pikelienė

Nuotraukos:
Laura Pikelienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas