Dainiečiai galimybių festivalyje TAVO PIN KODAS

  • Paskelbta: 2022-11-28
  • Kategorija: Renginiai

Žingeidi, aktyvi, gebanti prisiimti atsakomybę Dainų progimnazijos lyderių ir verslumo komanda „Minerva“ atliepė įmonėms ir organizacijoms reikalingas kompetencijas Hakatono iššūkyje. Pasak renginio vedėjų, Hakatonai paremti novatorišku idėjų įrodymu ir pristatymu, skatinančiu išreikšti kūrybines dalyvių mintis ir pritaikyti netradicinius problemų sprendimus, „tai puikus metodas, leidžiantis puoselėti inovacijų kultūrą ir ieškoti naujų galimybių“. Dėkojame mūsų lyderiams Emai Borusaitei (8c kl.mok.), Viltei Jakubėnaitei (8b kl.mok.), Vakarei Jarošiūtei (8d kl.mok.), Karinai Kareivaitei (8c kl.mok.), Kasparui Kauneckui (8a kl.mok.), Anetei Pargaliauskaitei (8a kl.mok.) ir jų klasių vadovėms Jūratei Valionienei (8a kl.), Ramūnei Gedminienei (8b kl), Akvilei Pigulevičienei (8c kl), Simonai Domkutei (8d kl.) už vienybę ir išradingumą.

Kiti dainiečiai įsitraukė į profesijų pasaulio išbandymo sūkurį: prisilietė prie kosmetologo ir sveikatos specialisto darbo; laikinai tapo chemijos tyrimų laborantais tirdami dirvožemį, vertindami tyrimų rezultatus – ekologais; net sulitavo žybsintį elektronikos modelį su mikroprocesoriumi, kuris tapo didesnio žibančio kūrinio dalimi, „paragavo“ automobilių diagnostikos ir ralio lenktynių „skonio“, pademonstravo išmonę statybų mene rengiant išmaniuosius namus; virto tikrais dekoratoriais ir dailininkais, kurių darbai turėtų pradžiuginti pačius brangiausius prieš gražiausias žiemos šventes.

Nors renginys skirtas 8-12 klasių mokiniams ir gimnazistams, įsitraukti į galimybių festivalį panoro 7b klasės (vadovė Giedrė Kielaitė) ir 7c klasės (vadovė Albina Eitutienė) mokiniai, demonstravę išradingumą ir žingeidumą projektuojant savo karjeros kelią.

Pagarbiai dėkojame Šiaulių valstybinės kolegijos bendruomenei už įdomias veiklas, šiltą priėmimą ir vertingas akimirkas mokinių asmeninei ūgčiai. Pasak mokinių, galimybių festivalyje norėtų dalyvauti kiekvieną dieną.

Informaciją parengė karjeros specialistė Elmyra Damonskienė

P.S. Kviečiame išklausyti visus galimybių festivalio TAVO PIN KODAS pranešimus: https://tavopinkodas.lt/

Autorius:
Elmyra Damonskienė

Nuotraukos:
Elmyra Damonskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas