DofE bandomasis žygis

2022 m. gegužės 17–18  dienomis Šiaulių Dainų progimnazijos DofE komanda dalyvavo bandomajame žygyje. Šiam žygiui mokiniai atsakingai ruošėsi visus mokslo metus. Buvo nuosekliai planuojamas maršrutas, formuojama komanda, keliami tikslai, mokomasi įvairių žygio paslapčių, pirmos pagalbos suteikimo, saugumo ir kitų strategiškai svarbių žinių.

„Išeiti iš komforto zonos“ – ar esate apie tai girdėję? Žygiai gamtoje yra bene paprasčiausias būdas tai daryti įveikiant iššūkius, nežinomybės baimę, mokantis dirbti komandoje ir tyrinėjant nuostabią gamtą Lietuvoje. Didžiuojamės ir džiaugiamės, kad sėkmingai bandomąjį žygį baigė Gabija Dovalgaitė (8c kl. mok.), Augustas Kazlauskas (8c kl. mok.), Rugilė Medeikytė (8c kl. mok.), Emilija Paliulytė (8c kl. mok.), Marija Petrauskaitė (8a kl. mok.), Viltė Mekšriūnaitė (8a kl.mok.). Žygio iššūkyje, lyg angelas sargas, mokinius globojo žygio vadovas Sergejus Staponkus.

Mokiniai ne tik išbandė savo jėgas, bet ir patyrė nuostabias akimirkas gamtoje, kur netrūko nuotykių, juoko ir netikėtų situacijų.

Neformaliojo švietimo organizatorė Laura Pikelienė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas