Šokančių dainiečių stovykla „Valio vasara 2021“

2021 metų birželio 19–20 dienomis Kuršėnų raj., Šelvėnų km., vyko šiuolaikinio šokio studijos „Kosmėja“ bendruomenės stovykla „Valio vasara 2021“. Šios stovyklos tikslas – šokti, sportuoti ir kurti. Stovyklos sėkmės receptas – draugiški, kūrybingi, vienas kitą papildantys šokėjai, kurie kiekvienais metais nustebina savo kūrybingumu ir bendravimu su tėveliais.

Jau penkioliktus metus organizuojama šiuolaikinio šokio studijos „Kosmėja“ šokių stovykla „Valio vasara” akcentuota ne tik į šokį, bendravimą, bet ir į daugybę kitų įdomių veiklų. Stovykloje „Valio vasara 2021” dideli ir maži turėjo galimybę susitikti ir net dvi dienas gerai praleisti laiką gamtoje. Pirmoji užduotis stovyklautojams buvo sukurti šokį. Su šia užduotimi sėkmingai susitvarkė abi komandos: šokėjų ir tėvelių. Tėvų komanda nusprendė karštį ir šokį sujungti išvien – savo reprezentacinį šokį atliko vandenyje. Po maudynių šokėjų laukė gausus vaišių stalas, todėl paruoštos rungtys, estafetės ir žaidimai buvo dar linksmesni. Taip pat mūsų laukė atokvėpio valandėlė – keramikos kūrybinis užsiėmimas su Laima Andruškevičienė. Pirmąjį vakarą vainikavo įspūdingo dydžio tėvelių sukurtas laužas.

Ačiū sodybos „Viliaus sodyba” šeimininkams, už suteiktas geras emocijas ir puikiai praleistą laiką kartu su šiuolaikinio šokio studijos „Kosmėja“ bendruomene.

Šiuolaikinio šokio studijos „Kosmėja“ vadovė Diana Maciuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas