DofE komanda startuoja

Šiaulių Dainų progimnazijoje startavusioje DofE apdovanojimų programoje šiuo metu apsisprendė dalyvauti ir bronzinio ženklelio planuoja siekti 4 mokiniai. Pagalbos ranką pasiruošusi ištiesti DofE vadovė, neformaliojo švietimo organizatorė, Laura Pikelienė, kuri baigė kvalifikacijos tobulinimo mokymus ir įgijo The Duke of Edinburgd’s International Award DofE vadovo kompetenciją.

„Išeiti iš komforto zonos“ – ar esate apie tai girdėję? Žygiai gamtoje yra bene paprasčiausias būdas tai daryti įveikiant iššūkius, nežinomybės baimę, mokantis dirbti komandoje ir tyrinėjant nuostabią gamtą Lietuvoje. Dalyvius pasiruošusi lydėti žygių vadovė, profesinio orientavimo konsultantė, Elmyra Damonskienė.

Šiuo metu dalyvių tėveliai pildo sutartis ir tuomet mokiniai registruosis e-ORB užrašinėje, kurioje pildys savo išsikeltus tikslus bei fiksuos atliktas veiklas. DofE komandos nariai bendraus per nuotolį ir bendromis pastangomis stengsis išsikelti užsibrėžtus tikslus. Siekdami savo tikslų, mokiniai dalyvaus reguliariuose susitikimuose su programos vadovais, kurie padės įveikti kylančius iššūkius bei padės atrasti vidinę motyvaciją tobulėjimui.

Kviečiame 8 klasių mokinius jungtis į komandą!

Jei nori dalyvauti DofE programoje, tau reikia žinoti, kad tai – asmeninis iššūkis, todėl niekas nelygins tavęs su kitais programos dalyviais. Svarbu lenktyniauti ne su kitais, o su pačiu savimi. Kaip tai įmanoma? Tiesiog stengiantis šiandien būti geresniu, negu buvai vakar. Ir tik nuo tavęs priklauso, ar tu nori keistis, tobulėti, būti sėkmingesniu žmogumi…

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas