Sveikiname tarptautinės olimpiados KINGS nugalėtojus!

KINGS - tai tarptautinė olimpiada, suteikianti progą pasitikrinti žinias, išbandyti save. Dalyvaudami olimpiadoje mokiniai auga, įgyja daugiau pasitikėjimo savimi, tobulina ne tik savo akademinius, bet ir emocinius bei socialinius įgūdžius.

Džiugu, kad Dainų progimnazijos mokiniai aktyviai dalyvavo KINGS olimpiadoje ir pasiekė aukštų rezultatų. KINGS anglų kalbos olimpiados finale 11 mokinių pelnė pirmo laipsnio ir 29 antro laipsnio diplomus. Kings pasaulio pažinimo, matematikos ir lietuvių kalbos olimpiados finale mokiniai pelnė 7 antro laipsnio ir 9 pirmo laipsnio diplomus.

Sveikiname trečiokus tapus aktyvia KINGS olimpiados klase! Trečiokai apdovanoti diplomais. I, II ir III vietų laimėtojams atiteko prizai!

Beata Kaminskaitė (3d kl.), Sofija Ferensaitė (4d kl.) ir Rokas Jaugelis (4c kl.) dalyvavo atrankoje dėl galimybės atstovauti savo šalį tarptautinėje olimpiadoje „KINGS INTERNATIONAL”.

Mokykla tapo viena iš TOP 10 mokyklų visoje Lietuvoje, pagal mokinių, dalyvavusių KINGS anglų kalbos olimpiados finale, skaičių.

Mokykla tapo viena iš TOP 10 mokyklų visoje Lietuvoje, pagal mokinių, dalyvavusių KINGS pasaulio pažinimo olimpiados finale, skaičių.

Mokykla tapo viena iš TOP 5 mokyklų Šiaulių regione pagal mokinių, gavusių I žinių lygmenį patvirtinantį diploma olimpiados finaluose, skaičių.

Mokinius olimpiadoms paruošė mokytojos L. Mateikienė, D. Sinetar ir S. Bartkuvienė.

Autorius:
Sandra Bartkuvienė

Nuotraukos:
Sandra Bartkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas