Respublikinė priešmokyklinio ugdymo grupių ir pradinių klasių mokinių nuotolinė konferencija „Kur nuveš mus traukinys...”

Balandžio 28 d. Šiaulių r. Kairių jungtinė mokykla organizavo respublikinę priešmokyklinio ugdymo grupių ir pradinių klasių mokinių nuotolinę konferenciją „Kur nuveš mus traukinys...“. Konferencijoje dalyvavo - Vilniaus, Šiaulių miesto, Šiaulių rajono, Kauno, Ukmergės, Panevėžio, Šilutės darželių ugdytiniai, mokyklų mokiniai ir mokytojai. Dalyviai turėjo galimybę supažindinti vieni kitus su savo krašto piliakalniais.

Mūsų progimnazijos 1a kl. mokinė Ema Tamulevičiūtė parengė pranešimą ,,Kviečiu į Anykščius. Šeimyniškėlių piliakalnis“. 2e klasės mokiniai: Vėjas Zakaras, Natanas Ponelis, Kristupas Lekavičius pristatė pranešimą ,,Važiuoju ir stebiu Lietuvos apylinkes". Papasakojo apie Papilės, Velžių ir Kudinų piliakalnius. 4 b klasės mokinys Domas Pleskūnas parengė pranešimą ,,Pasaulio pažinimo pamoka Kernavėje“, o Viltė Svytytė - ,,Pasaulio pažinimo pamoka Trakuose" .

Ema, Vėjas, Natanas, Kristupas, Domas, Viltė, kaip ir visi konferencijos dalyviai, įgijo žinių ir patirties. Mokiniams padėjo pasiruošti mokytojos: Irena Povilauskienė, Inga Petrukonienė ir Irena Kazymirkienė.

Autorius:
Irena Povilauskienė

Nuotraukos:
Irena Povilauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas